top of page

Rólam

Szabó Magdics Gábor vagyok, vállalkozó, fotográfus, kommunikátor, szemüveges, Milwaukee Bucks drukker, Molly gazdija, férj és legújabban már Beni apukája is.

Főállású vállalkozóként nekem a fotózás nem egy hobby vagy egy kiegészítő jövedelemforrás, hanem aktívan részese a mindennapjaimnak.

Idén már 10 éve foglalkozok fotózással, már nagyon sok helyzetben kipróbálhattam magam: voltam kezdő bulifotós, aki a saját felszerelésére gyűjtött, majd voltam állandó fotós több helyszínen, stúdióban és egy focicsapatnál is, majd szabadúszó vállalkozó lettem, ahol még több tapasztalatot szereztem.

Ezalatt az idő alatt jöttem rá arra, hogy mi is az, amit igazán szeretek a fotózásban: az embereket. Legyen szó portréról, páros vagy családi fotózásról, vagy egyik kedvenc témámról az esküvőről: a legfontosabb számomra, hogy őszinte érzelmeket, egyszeri, megismételhetetlen pillanatokat örökítsek meg a számotokra.

Ezzel társul, hogy a honlapomon is látható színvilág áll hozzám a legközelebb: a képeimet leginkább a letisztult, modern stílus jellemzi. Emellett egyáltalán nem szeretem a mesterkélt, túlzottan beállított merev beállításokat, ezzel szemben inkább a spontán pillanatokat keresem egy fotózás során.

 

Nagyon nyitott és rugalmas embernek tartom magam, bármilyen fotózással kapcsolatban várom a megkeresésedet.

_MG_9527.jpg

Kapcsolat:

Telefon: +36-30/320-5239

Success! Message received.

Instagramon kövesd a @szabomgaborphoto oldalam és a #szabomgaborphoto hashtaget a legújabb képeimért.

  • Instagram
bottom of page